Info om personvern og cookies

 

Denne personvernerklæringen gjelder for muvo.no.
Muvo.no / Huginn AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettstedet. 

For tjenester leverert av en tredjepart gjelder tredjepartens personvernsærklæring. Dette inkluderer, men er ikke begrenset, til tjenester levert av PayPal, Vipps og Stripe.

Nettsiden vår kan av og til inneholde lenker til og fra nettsider til våre partnere, annonsører eller andre eksterne parter. Dersom du følger en lenke til slike nettsider, vennligst vær oppmerksom på at disse nettsidene har sitt eget personvern, og at vi ikke påtar oss noen form for ansvar eller forpliktelser for disse, eksterne nettsidene.

Personlig informasjon brukes av nettstedet til å engasjere seg i forretningsaktiviteter. Eksempler på informasjon som innhentes

  • Kontaktperson

  • Adresse (faktura- og leveringsadresse)

  • Telefonnummer og e-postadresse

  • Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinnstillinger, referansesider og IP-adresse.

Personopplysninger brukes til å håndtere kundeforhold, fakturering, ordre, markedsføring, registrering og ordrehåndtering.

Nettstedet (muvo.no) samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Hvordan informasjon innhentes?

Muvo.no samler inn opplysninger gjennom Google Analytics og gjennom kontaktskjema på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Eksempel på skjema:

  • Kontaktskjema

Formålet med informasjonen som innhentes

  • For å kunne gi tilgang til produkter og tjenester

  • For å kunne sende relevant informasjon

  • For å kunne ta kontakt og bistå eventuell assistanse

 

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon om kunde lagres internt i vårt datasystem.

Hvordan kan informasjonen slettes?

Om du ønsker å slette din informasjon vennligst kontakt oss på post@muvo.no 

Utlevering av informasjon til tredjepart? 

Personopplysninger hentet inn av muvo.no deles ikke med utenforstående tredjeparter, men muvo.no kan bruke underleverandører til å levere tjenester i nettbutikken. Slik underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av muvo.no

 

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

 

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

 

Dersom du mener at muvo.no ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Bruk av informasjonskapsler/cookies

 

Hva er en cookie?

Vi bruker cookies, som de fleste andre nettsteder, for å bedre brukeropplevelsen av nettsidene våre.

En informasjonskapsel, eller «cookie», er en liten tekstfil som lagres i nettleserens minne. Disse brukes for eksempel til å ivareta brukervalg du gjør på siden, lagre handlekurven din og å analysere hvordan du bruker sidene våre slik at vi kan forbedre oss.

 

Disse tjenestene bruker vi på våre sider:

 

Google Analytics

 

Dette er vårt analyseprogram som lar oss se hvor brukere kommer fra, hvilke sider de oftes besøker og hvor trafikken kommer inn fra.