Screenshot%202020-03-01%20at%2019.40_edi

MUVO! er en treningskortstokk.

50 kort, 50 øvelser – fordelt på 5 kategorier som treffer alle muskelgruppene.

MUVO! er basert på høyintensitets intervalltrening og kan brukes til utholdenhetstrening, styrketrening og funksjonell trening. Det kan brukes av alle, hvor som helst, når som helst. Kan enkelt tilpasses alle nivå og er ikke avhengig av utstyr.

Et verktøy som bestemmer øktene for deg, når du ikke gidder. Ukomplisert trening som får opp pulsen.

Kort og godt: trening.

 

MUVO! er stolt av å være et produkt som er utviklet, produsert og trykket i Rogaland. MUVO! er et kortreist produkt.

Mitt navn er Dr Maria Mjaaland Sele. Jeg har en doktorgrad i filosofi, er utdannet personlig trener og jeg er skaperen av MUVO!

Som utdannet treningsentusiast var aldri det å finne motivasjon til treningen et problem. Men etterhvert som jobben krevde mer og livet ble travelt ble øktene mine kjedelige. Jeg kjørte det samme programmet og valgte bort ting som var utfordrende.

Jeg, som alle andre, kjørte meg fast i en rutine, og følte ikke at jeg hadde energi eller kreativitet. Treningsgleden var rett og slett litt borte.

Jeg ønsket å finne igjen den gleden med trening. Jeg ville ha det gøy på trening, men også svette og bruke musklene mine. Jeg fant frem ark og fargestifter, og satte igang.

Jeg ville lage et verktøy som kunne utfordre meg. Som kunne brukes til utholdenhetstrening, styrketrening og funksjonell trening. Et verktøy som kunne brukes av alle, som kunne brukes hvor som helst og som ikke var avhengig av masse utsyr. Det skulle være gøy og effektivt. Resultatet ble MUVO.